استفاده از میوه و سبزیجات در تغذیه | تغذیه سالم

ماه نشان
سپتامبر 21, 2019 0 Comment

به کار گیری میوه و سبزیجات در تغذیه

 میوه و سبزیجات در تغذیه

 

به کار گیری میوه و سبزیجات مطمئناً هم در غذای شما تنوع بوجود میاره و هم غذای شما رو مغذی می کنه. اما میوه و سبزیجات به جز این دو مورد فایده دیگری واسه سلامتی داره؟

فیتوکمیکالا موادی هستن که در میوه ها و سبزیجات یافت می شن و بنظر میاد که از بی نظمیهایی در بدن جلوگیری می کنن. محققان وجود این مواد رو در توت فرنگی، اسفناج و زغال اخته پیدا کردن و تاثیر اونا رو بر حافظه هم پیدا کردن.

هم اینکه بعضی از گیاهان در جلوگیری از کاهش گیرنده های بینایی در شبکیه که عامل کوری در سنین میان سالی(بعد از ۵۰ سال) هستش، هم کمک می کنن.

 

خوردن بروکلی، کلم، اسفناج و کیوی می تونه هم در تقویت حافظه و هم در حل مشکلات بینایی به درد بخور باشن. با اینکه محققان در ادامه تحقیقات گفتن که افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات ویتامینها و مواد معدنی لازم بدنتون رو جفت و جور می کنن و به غذاهای شما تنوع و رنگ می بخشه.

 

 

.

منبع :